« Epe - bed and breakfast bij Huize Jerwold, overnachten voor EUR 55,00.

Huize Jerwold - Epe

Overnachten in Epe.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Grenzend aan het bos bieden wij u in een sfeervolle ambiance en een mooie omgeving een mogelijkheid tot Bed and Breakfast. Eigen parkeerplaats en ingang en luxe ruime badkamer. Luxe, ruime kamer met zitje, hang- en legkast, televisie, bureau en internetaansluiting. U kunt koffie en thee zetten en er is ruimte voor het plaatsen van een derde bed / kinderbedje. Openslaande deuren geven toegang tot terrasje en gazon met mooi uitzicht. Gelegen in een mooie, rustige omgeving. Centrale verwarming en goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Jacuzzi en sauna aanwezig in de bostuin, Huize Jerwold te Epe is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Epe kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Epe can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.69 US Dollar or £46.85 British Pound Sterling based on today's 25.05.2024 exchange rate).

 español Huize Jerwold en Epe es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 12-12-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Huize Jerwold
81612C Epe
Sparrenlaan 15
+31578628127
+31622790040 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Epe

Huize Jerwold - Epe Gelderland gemeente Epe

Alle accommodaties in Epe

Dit overnachtingsadres in Epe ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Huize Jerwold juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!