« Epe - bed and breakfast bij Het Grote Huis Welna, overnachten voor EUR 85,00.

Het Grote Huis Welna - Epe

Overnachten in Epe.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vakantie in het bos op een landgoed, tussen Epe en Nunspeet. Uitstekend geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Mogelijkeheden vanaf 2 tot 26 personen. Wild spotten op de veluwe en genieten van rustieke accomodaties, dat is het grote huis welna (8-14 pers.), met theekoepel (2 pers.) en de Nieuwe Martha hoeve (10 personen), Het Grote Huis Welna te Epe is geschikt voor maximaal 14 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 85,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Speciale aanbiedingen: Doordeweeks is het grote huis al vanaf 4 personen te reserveren. Voor aanbiedingsprijs neemt u contact op met de gastvrouw 0578 – 688207.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Epe kann 14 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 85,00 übernachten.

 english This accommodation in Epe can accommodate up to 14 guests, rate for a stay starts at € 85,00 (about $91.04 US Dollar or £71.92 British Pound Sterling based on today's 21.06.2024 exchange rate).

 español Het Grote Huis Welna en Epe es apto para un maximo de 14 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 85,00.

laatste wijziging 28-01-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Grote Huis Welna
8162PC Epe
Korrenbergweg 2
+31578688207
B&B Epe

Het Grote Huis Welna - Epe Gelderland gemeente Epe

Alle accommodaties in Epe

Dit overnachtingsadres in Epe ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 1 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Epe eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Grote Huis Welna juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!