« Enschede - bed and breakfast bij Het Ruifje, overnachten voor EUR 35,00.

Het Ruifje - Enschede

Overnachten in Enschede.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij nodigen u uit in onze woonboerderij nabij Enschede, een knusse Bed and Breakfast voor wie van rust en de natuur houdt. Bij ons vindt u de sfeer van het gastvrije Twentse leven waar u kunt onthaasten. De stad Enschede is nabij op een afstand van drie kilometer. U kunt de stad in al haar facetten leren kennen. Op het platteland ontdekt u de rust en schoonheid van de Twentse natuur. Hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen door het natuurgebied Aamsveen. Bij ons op het erf kunt u genieten van onze honden, paarden, poezen, kippen, konijnen en parkieten, Het Ruifje te Enschede is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Meerdere nachten €35,- per persoon per nacht inclusief ontbijt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Enschede kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Enschede can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.83 US Dollar or £29.97 British Pound Sterling based on today's 20.02.2024 exchange rate).

 español Het Ruifje en Enschede es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 14-05-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Ruifje
7535PH Enschede
Wilminkweg 6
+31651515183 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Enschede

Het Ruifje - Enschede Overijssel gemeente Enschede

Alle accommodaties in Enschede

Dit overnachtingsadres in Enschede ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Ruifje juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!