« Enkhuizen - bed and breakfast bij t Karnemelkhuys, overnachten voor EUR 30,00.

t Karnemelkhuys - Enkhuizen

Overnachten in Enkhuizen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In het centrum op loopafstand van de winkelstraat en toeristische attracties vindt u 't Karnemelkhuys. Een gezellige en gastvrije bed & breakfast, gevestigd aan de Karnemelksluis. Enkhuizen is voor iedereen een heerlijke vakantiebestemming om er even voor een paar dagen tussenuit te gaan. Op de eerste verdieping vindt u onze gastkamers. Iedere ochtend kunt u genieten van een gevarieerd vers ontbijt verzorgd door onze gastvrouw, t Karnemelkhuys te Enkhuizen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis verblijven op de kamer.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Enkhuizen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Enkhuizen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.02 US Dollar or £26.16 British Pound Sterling based on today's 24.09.2023 exchange rate).

 español t Karnemelkhuys en Enkhuizen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 12-08-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

t Karnemelkhuys
1601JR Enkhuizen
Karnemelksluis 12
+31228316375
+31633635173 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Enkhuizen

t Karnemelkhuys - Enkhuizen Noord Holland gemeente Enkhuizen

Alle accommodaties in Enkhuizen

Dit overnachtingsadres in de plaats Enkhuizen ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van t Karnemelkhuys juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!