« Emmen - bed and breakfast bij B&B Veldman, overnachten voor EUR 25,00.

B&B Veldman - Emmen

Overnachten in Emmen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De kamer bevindt zich op de begane grond in een apart gedeelte aan de tuinzijde van het huis. Eigen opgang, toilet/douche, terras etc. Dichtbij station, centrum en bos. Zie verder de website www.bedenbreakfastemmen.nl, B&B Veldman te Emmen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Emmen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Emmen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.78 US Dollar or £21.15 British Pound Sterling based on today's 21.06.2024 exchange rate).

 español B&B Veldman en Emmen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 01-05-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Veldman
7822CA Emmen
Hagedoorn 5
+31591611421
B&B Emmen

B&B Veldman - Emmen Drenthe gemeente Emmen

Alle accommodaties in Emmen

Dit overnachtingsadres in de plaats Emmen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Emmen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Veldman juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!