« Elsloo - bed and breakfast bij B&B de Olde Tramhalte, overnachten voor EUR 50,00.

B&B de Olde Tramhalte - Elsloo

Overnachten in Elsloo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een onvergetelijk verblijf in een romantische pipowagen met eigen veranda en prachtig landelijk uitzicht. De ongedwongen sfeer en landelijke gastvrijheid zijn kenmerkend voor B&B Olde Tramhalte te Elsloo. Elsloo is een klein dorpje in het Zuid-oosten van Friesland, tegen Drenthe aan, aan de rand van het Drents-Friese Wold. Door deze ligging zijn er fantastische mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de bossen (Appelscha, Diever). Seizoen geopend: 6 April t/m 31 Oktober. Aantal pipowagens: 2. Roken binnen niet toegestaan. Huisdieren: in overleg Prijs: euro 50,- per pipowagen per nacht, incl. bedlinnen & handdoeken Ontbijtservice: euro 5,- per persoon. Prijzen zijn excl. Toeristenbelasting a euro 1,- p.p, B&B de Olde Tramhalte te Elsloo is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Elsloo kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Elsloo can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.29 US Dollar or £42.79 British Pound Sterling based on today's 27.02.2024 exchange rate).

 español B&B de Olde Tramhalte en Elsloo es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 22-05-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B de Olde Tramhalte
8424PG Elsloo
Noord 14
+31561475601
B&B Elsloo

B&B de Olde Tramhalte - Elsloo Friesland (Fryslân) gemeente Ooststellingwerf

Alle accommodaties in Elsloo

Dit overnachtingsadres in de plaats Elsloo ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B de Olde Tramhalte juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!