« Eext - bed and breakfast bij Bed & Breakfast Hondelhoeve, overnachten voor EUR 26,25.

Bed & Breakfast Hondelhoeve - Eext

Overnachten in Eext.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast voor groepen tot maximaal 49 personen. Appartementen met ontbijtverzorging voor de individuele reiziger en groepsaccommodaties voor de families- en vriendengroepen. Gelegen in het Nationaal Park Drentsche Aa aan de rand van het brinkdorp Eext, Bed & Breakfast Hondelhoeve te Eext is geschikt voor maximaal 49 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 26,25.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Eext kann 49 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 26,25 übernachten.

 english This accommodation in Eext can accommodate up to 49 guests, rate for a stay starts at € 26,25 (about $29.19 US Dollar or £23.37 British Pound Sterling based on today's 18.07.2019 exchange rate).

 español Bed & Breakfast Hondelhoeve en Eext es apto para un maximo de 49 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 26,25.

laatste wijziging 11-04-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed & Breakfast Hondelhoeve
9463TH Eext
Stationsstraat 25
+31592263470
+31621870877 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Eext

Bed & Breakfast Hondelhoeve - Eext Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Eext

Dit overnachtingsadres in de plaats Eext ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 3 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Eext ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed & Breakfast Hondelhoeve juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!