« Echtenerbrug - bed and breakfast bij B&B De Echtna, overnachten voor EUR 45,00.

B&B De Echtna - Echtenerbrug

Overnachten in Echtenerbrug.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in de Grutte Stee of De Lytse Stee temidden van de friese landerijen. Voldoende ruimte om ook met tent of caravan te overnachten, B&B De Echtna te Echtenerbrug is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Echtenerbrug kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Echtenerbrug can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $47.55 US Dollar or £38.07 British Pound Sterling based on today's 21.05.2022 exchange rate).

 español B&B De Echtna en Echtenerbrug es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 08-07-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Echtna
8539SZ Echtenerbrug
Hoofdweg 56
+31514541506
B&B Echtenerbrug

B&B De Echtna - Echtenerbrug Friesland (Fryslân) gemeente Lemsterland

Alle accommodaties in Echtenerbrug

Dit overnachtingsadres in de plaats Echtenerbrug ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Echtna juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!