« Echt - bed and breakfast bij Bettys Bed and Breakfast, overnachten voor EUR 30,00.

Bettys Bed and Breakfast - Echt

Overnachten in Echt.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bettys Bed and Breakfast. Aan het Pieterpad hebben wij voor u een appartement of een 2/3 pers. slaapkamer. Ons huis ligt aan de rand van het dorp en grenst aan het natuurreservaat. Restaurants en supermarkten beloopbaar of u neemt onze gratis fietsen. Ook shuttle-service naar centrum, restaurant en station. Appartement met eigen ingang, terras. Luxe inrichting; Hal, badkamer met inloopdouche, slaapkamer met 2x1 pers.bedden (90x210). Kamer/keuken met fijne 2 pers. slaapbanken royale zithoek, TV en WIFI. Eerste verdieping; Grote luxe slaapkamer met zithoek, badkamer met wirlpool. Douche en sauna, WIFI en ook eigen ingang, mogelijk met extra bed, Bettys Bed and Breakfast te Echt is geschikt voor maximaal 7 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Check-in na vier uur of in overleg check-uit voor elf uur De kamer is 59,- en het appartement is 69,-. Fietsen te huur honden niet toegestaan.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Echt kann 7 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Echt can accommodate up to 7 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.21 US Dollar or £25.35 British Pound Sterling based on today's 18.06.2024 exchange rate).

 español Bettys Bed and Breakfast en Echt es apto para un maximo de 7 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 15-12-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bettys Bed and Breakfast
6102BH Echt
Houtstraat 137c
+31475482500
+31621592944 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Echt

Bettys Bed and Breakfast - Echt Limburg gemeente Echt-Susteren

Alle accommodaties in Echt

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Echt ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bettys Bed and Breakfast juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!