« Echt - bed and breakfast bij Bed & Breakfast Echt, overnachten voor EUR 35,00.

Bed & Breakfast Echt - Echt

Overnachten in Echt.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

In de gemeente Echt-Susteren, in de pittoreske buurtschap Gebroek. Landelijk gelegen aan wandel- fiets en ruiterroutes, grenzend aan het natuurgebied De Doort, het Pieterpad en NS station op loopafstand en ook nog eens alle centrumvoorzieningen van de kern Echt, de A2 en de A73 binnen bereik. Die combinatie maakt ons plekje uitzonderlijk, Bed & Breakfast Echt te Echt is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Echt kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Echt can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $38.12 US Dollar or £29.52 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Bed & Breakfast Echt en Echt es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 04-07-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed & Breakfast Echt
6101VT Echt
Gebroekerdijk 5
+31650829184 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Echt

Bed & Breakfast Echt - Echt Limburg gemeente Echt-Susteren

Alle accommodaties in Echt

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Echt ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed & Breakfast Echt juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!