« Dussen - bed and breakfast bij Kasteelhoeve Dussen, overnachten voor EUR 40,00.

Kasteelhoeve Dussen - Dussen

Overnachten in Dussen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Onze B&B ligt aan de noordrand van het plaatsje Dussen midden tussen de weilanden met een prachtig uitzicht op het ernaast gelegen kasteel Dussen. Hier komt u vanzelf tot rust door de ruimte en mogelijkheden die het land van Heusden en Altena te bieden heeft. Aan de westzijde van het Land van Heusden en Altena ligt het prachtige Nationaalpark de Biesbosch. Dit heeft een uitgebreid routenet voor fietser, wandelaar, ruiter en menner. Gasten met eigen paard en wagen zijn van harte welkom, Kasteelhoeve Dussen te Dussen is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bed en ontbijt, paardenbox en weidegang bieden een unieke gelegenheid om met uw eigen paard de prachtige omgeving van de Biesbosch of op de Drunense duinen te verkennen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dussen kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Dussen can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $42.77 US Dollar or £33.80 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español Kasteelhoeve Dussen en Dussen es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 02-06-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Kasteelhoeve Dussen
4271BV Dussen
Binnen 3
+31651355957 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Dussen

Kasteelhoeve Dussen - Dussen Noord Brabant gemeente Werkendam

Alle accommodaties in Dussen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Kasteelhoeve Dussen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!