« Durgerdam - bed and breakfast bij B&B Wolff, overnachten voor EUR 50,00.

B&B Wolff - Durgerdam

Overnachten in Durgerdam.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Leuke tuinkamer in een landelijke omgeving, in het beschermd landschapspark Waterland, gelegen aan het IJsselmeer in het pittoreske dorpje Durgerdam (15 autominuten van Amsterdam-Centrum). De kamer heeft een eigen ingang en privé badkamer met douche en toilet, B&B Wolff te Durgerdam is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Vaste prijs: 40 euro p.p.p.n inclusief ontbijt, bij een minimale bezetting van 2 personen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Durgerdam kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Durgerdam can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.15 US Dollar or £42.81 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español B&B Wolff en Durgerdam es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 24-04-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Wolff
1026CH Durgerdam
Durgerdammerdijk 133
+31204904503
+31621896793 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Durgerdam

B&B Wolff - Durgerdam Noord Holland gemeente Amsterdam

Alle accommodaties in Durgerdam

Dit overnachtingsadres in de plaats Durgerdam ligt nabij het Zuiderzeepad en het LAW 2 Trekvogelpad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

29.8.2011: Een aanrader… Als fervente wandelaars, nu bezig met het Zuiderzeepad, kom je op veel plaatsen. Het weekend van 19 aug. 2011 waren we in de regio Amsterdam met als basis Durgerdam, waar we een 2 overnachtingen durend verblijf in de B&B Wolff boekten. Met goede bedden, eigen badkamer en een heerlijk ontbijt -buiten gereserveerd, we hadden mooi weer - de prachtige, rustige omgeving gecombineerd met de vriendelijkheid, behulpzaamheid en gastvrijheid van Peter en Olga Wolff is ons verblijf daar prima bevallen. Piet en Elly Theijssen. Beoordeling d.d. 18.8.2011: Wij hebben met 2 personen overnacht in B&B Wolff. Daar zijn wij vriendelijk ontvangen. Goed geslapen, prima bedden en een heerlijk ontbijt gehad. Beoordeling d.d. 25.4.2011: Deze B&B is geen aanrader. De kamer is hoogstens geschikt voor 2 personen, wij sliepen er met 3 (ouders en 1 kind) in 3 bedden die kriskras de ruimte vulden. Bij regen is alleen mogelijkheid om op het bed aan een laag tafeltje te eten wegens geen gepaste tafel om aan te zitten, in badkamer is geen privacy. D. Bekemans België.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Wolff juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!