« Dreischor - bed and breakfast bij B&B De Zeemeermin, overnachten voor EUR 65,00.

B&B De Zeemeermin - Dreischor

Overnachten in Dreischor.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Zeemeermin beschikt over 3 luxe tweepersoonskamers. Dreischor bevindt zich op het eiland Schouwen Duivenland, B&B De Zeemeermin te Dreischor is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dreischor kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Dreischor can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $69.50 US Dollar or £54.93 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español B&B De Zeemeermin en Dreischor es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 06-08-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Zeemeermin
4315CB Dreischor
Bogerdweg 1
+31111642190
B&B Dreischor

B&B De Zeemeermin - Dreischor Zeeland gemeente Schouwen-Duiveland

Alle accommodaties in Dreischor

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 6.8.2015 - wat een fantastisch plekje en wat een geweldige gastvrije mensen, het ontbijt was top. Er is werkelijk niets op aan te merken en dik aan te bevelen om wanneer je in de buurt wilt overnachten de gastheer en gastvrouw laten de gasten het aan niets ontbreken. Bedankt voor het mooie verblijf afgelopen weekend Niek en Jolanda


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Zeemeermin juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!