« Domburg - bed and breakfast bij Overnachten L Dourleyn, overnachten voor EUR 55,00.

Overnachten L Dourleyn - Domburg

Overnachten in Domburg.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Op slechts tien minuten lopen van het strand en in het centrum van Domburg logeert U in onze met vrolijke kleuren ingerichte kamer. De plaats om op een betaalbare manier te overnachten. De kamer is rustig gelegen en heeft een eigen wastafel, fohn, televisie en DVDplayer, koelkastje, zithoekje. Tevens heeft u op uw kamer de mogelijkheid voor het zetten van een kopje koffie of thee. De prijs van de kamer is zonder ontbijt per kamer per nacht. Bij een langer verblijf ontvangt u korting. Vraag naar de condities. Op de kamer is alles aanwezig voor het bereiden van een ontbijtje. In uw kamer staat hier servies voor u klaar. Op de etage vindt u de badkamer met douche en toilet tevens is er een magnetron ter beschikking. Betaald parkeren vanaf April t/ m Oktober Euro 2,00 per dag. Gratis is mogelijk in de directe omgeving. Inchecken van 9 tot 13 uur of vanaf 18 uur. De prijs is vanaf Euro 55,00 per kamer per nacht. Toeristenbelasting Euro 1,10 p.P.p.N.In de tuin kunt u heerlijk ontspannen, Overnachten L Dourleyn te Domburg is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Korting van 10% bij een verblijf langer dan 1 nacht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Domburg kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Domburg can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.66 US Dollar or £47.11 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Overnachten L Dourleyn en Domburg es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 16-01-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Overnachten L Dourleyn
4357EK Domburg
J W Schuurmanstraat 24
+31118582555
+31645702077 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Domburg

Overnachten L Dourleyn - Domburg Zeeland gemeente Veere

Alle accommodaties in Domburg

De omgeving: De Manteling de eikenbossen aan Zee, het 13-eeuwse Kasteel Westhove en het Zeeuws Biologisch Museum (Duinvlietweg 6, 4356ND Oostkapelle) in het natuurgebied de Manteling.

Hello, we are a group of four persons, is there still rooms for us from the 6 of July to the 7 of July? Tanks for your answer.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Overnachten L Dourleyn juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!