« Dokkum - bed and breakfast bij De Koesfabriek, overnachten voor EUR . geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

De Koesfabriek - Dokkum

Overnachten in Dokkum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Sfeervol overnachten in een bedstee in de voormalige drukkerij van de Nieuwe Dockumer Courant. Bed and Breakfast De Koesfabriek, B&B in het centrum van Dokkum. U heeft een privé-badkamer en privé-keuken tot uw beschikking. Wij openen in het voorjaar van 2016. Check-in: in overleg Check-out: 11.00 uur, De Koesfabriek te Dokkum is geschikt voor maximaal 4 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dokkum kann 4 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Dokkum can accommodate up to 4 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español De Koesfabriek en Dokkum es apto para un maximo de 4 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 02-10-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Koesfabriek
9101JV Dokkum
Oranjewal 22
+31641843772 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Dokkum www.dekoesfabriek.nl

De Koesfabriek - Dokkum Friesland (Fryslân) gemeente Dongeradeel

Alle accommodaties in Dokkum

Dokkum, één van de Friesche Elfsteden!

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 19.9.2016 Het voelt als thuiskomen in deze sfeervolle B&B. Het ontbijt is geweldig.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Koesfabriek juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!