« Doezum - bed and breakfast bij Reitsma, overnachten voor EUR 35,00.

Reitsma - Doezum

Overnachten in Doezum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij hebben een prachtige B B aan de rand van het dorp Doezum,met landelijk uitzicht. In onze nieuwe gebouwde woning bieden we 2 kamers voor 5 personen een mooie B B met eigen ingang. Mooie badkamer voorzien van alle faciliteiten,het geheel is voorzien van cv. S,morgens wordt u verwend met een heerlijk ontbijt. koffie en thee met iets lekkers erbij staat voor u klaar op de kamer.ONze B B ligt in het mooie Westerkwartier van de provincie Groningen.Groningenstad en provincie hebben u veel te bieden. Er is in het Westerkwartier veel fiets en wandelmogelijkheden.Lauwersmeergebied,een dag naar 1 van de eilanden,het is allemaal mogelijk.aan het eind van de dag vindt u rust in onze B B.De tijden van aankomst en vertrek gaan altijd in overleg. Kortom,wij hopen u graag als onze gasten te ontvangen, Reitsma te Doezum is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De prijs is voor 2 personen 60,00 euro. inclusief een heerlijk ontbijt.Voor 1 persoon is dit 35,00 euro incl een heerlijk ontbijt.Kinderen tot 12 jaar zijn 20,00 incl ontbijt. De bedden liggen opgemaakt voor u klaar en ook handdoeken enz zijn aanwezig.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Doezum kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Doezum can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.94 US Dollar or £29.98 British Pound Sterling based on today's 03.03.2024 exchange rate).

 español Reitsma en Doezum es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 03-08-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Reitsma
9863PT Doezum
Eesterweg 58
+31594613747
+31610074767 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Doezum

Reitsma - Doezum Groningen gemeente Grootegast

Alle accommodaties in Doezum

Door de afstand van 40 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Doezum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Reitsma juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!