« Doetinchem - bed and breakfast bij De Berkenhof, overnachten voor EUR 37,50.

De Berkenhof - Doetinchem

Overnachten in Doetinchem.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

L&O De Berkenhof is een villa gebouwd in 1937 in de stijl van de late Amsterdamse school. Het is gunstig gelegen, dicht bij de A18 en NS-station. Het huis is ingericht met veel kunst. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer beneden waar u uitkijkt op de mooie tuin. Check-in tijden kunnen op afspraak worden gemaakt, De Berkenhof te Doetinchem is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De prijzen incl. ontbijt: 1 persoon €37.50; 2 personen €58 samen. Korting bij meerdere nachten.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Doetinchem kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Doetinchem can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $39.62 US Dollar or £32.33 British Pound Sterling based on today's 21.03.2023 exchange rate).

 español De Berkenhof en Doetinchem es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 09-11-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Berkenhof
7005BD Doetinchem
Terborgseweg 148
+31314345834
B&B Doetinchem

De Berkenhof - Doetinchem Gelderland gemeente Doetinchem

Alle accommodaties in Doetinchem

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Doetinchem ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Berkenhof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!