« Diever - bed and breakfast bij Kamer7, overnachten voor EUR 50,00.

Kamer7 - Diever

Overnachten in Diever.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Net buiten Diever vind u B&B Kamer 7. Drie sfeervolle ruime gastenverblijven in wat eens een hooischuur was. Elk gastenverblijf heeft een woon- een slaapkamer en een badkamer met ligbad en douche. Het zeer uitgebreide ontbijt wordt in uw gastenverblijf gebracht, zomers kunt u ervan genieten op uw terras. Het vierde vrijstaande gastenverblijf heeft een privé sauna en duo ligbad met whirlpool. U kunt bij Kamer 7 dineren, er wordt een driegangen diner van uitstekende kwaliteit geserveerd. Een goed gevulde minibar, onbeperkt koffie en thee, heerlijk geurende badolie en kamerjassen alles is aanwezig om uw verblijf tot een echte belevenis te maken, Kamer7 te Diever is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Logies & ontbijt gastenverblijf € 50,- / € 62,50. Gastenverblijf met privé sauna inclusief ontbijt € 70,- / € 82,50. Geef een cadeaubon van Kamer 7.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Diever kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Diever can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $56.99 US Dollar or £44.73 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español Kamer7 en Diever es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 06-02-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Kamer7
7981LR Diever
Kalteren 7
+31521590046
B&B Diever

Kamer7 - Diever Drenthe gemeente Westerveld

Alle accommodaties in Diever

Dit overnachtingsadres in de plaats Diever ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Diever ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Kamer7 juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!