« Dieren - bed and breakfast bij Huis met de Leeuwenkoppen, overnachten voor EUR 97,00.

Huis met de Leeuwenkoppen - Dieren

Overnachten in Dieren.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

U logeert in een monumentaal pand, in een eigen appartement van vorstelijke omvang; een slaapkamer met badkamer en een loft met keuken en terras. Prijs: 100 euro per nacht, 2 personen 80 euro per nacht een persoon, Huis met de Leeuwenkoppen te Dieren is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 97,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dieren kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 97,00 übernachten.

 english This accommodation in Dieren can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 97,00 (about $105.65 US Dollar or £81.78 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Huis met de Leeuwenkoppen en Dieren es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 97,00.

laatste wijziging 26-07-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Huis met de Leeuwenkoppen
6953AL Dieren
Hoflaan 1
+31653303442 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Dieren

Huis met de Leeuwenkoppen - Dieren Gelderland gemeente Rheden

Alle accommodaties in Dieren

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Dieren ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Huis met de Leeuwenkoppen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!