« Deventer - bed and breakfast bij Gastenappartement Het Waterhuis, overnachten voor EUR .

Gastenappartement Het Waterhuis - Deventer

Overnachten in Deventer.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het Waterhuis is een drijvende woning die sinds twee jaar in het Deventer Havenkwartier ligt Op de begane grond van Het Waterhuis is een appartement voor 2 tot 4 personen Wij verhuren dit voor een weekend midweek of week Zelf wonen we boven Het appartement bestaat uit een zitkamer, twee slaapkamers, kitchenette, douche en separaat toilet. Totaal ca 45m2. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed ook mogelijk als 2 eenpersoonsbedden, de andere een royaal stapelbed elk 90 cm bij 200 cm, dwars boven elkaar geplaatst. Buiten is aan de straatzijde een terras, aan de bakboordzijde is een klein inpandig terras. Onze ligplaats is in de Eerste Havenarm dicht bij het centrum van Deventer, ca. 10 minuten lopen. De haven toont een wisselend tafereel van schepen die komen en gaan, soms is de haven bijna leeg, andere keren liggen de schepen vier dik. Het Havenkwartier biedt steeds meer culturele activiteiten en horecagelegenheden, Gastenappartement Het Waterhuis te Deventer is geschikt voor maximaal 4 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Parkeren is gratis.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Deventer kann 4 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Deventer can accommodate up to 4 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Gastenappartement Het Waterhuis en Deventer es apto para un maximo de 4 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 22-02-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Gastenappartement Het Waterhuis
7418CE Deventer
Industrieweg 6
+31570613648
+31650246723 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Deventer

Gastenappartement Het Waterhuis - Deventer Overijssel gemeente Deventer

Alle accommodaties in Deventer

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Gastenappartement Het Waterhuis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!