« Den Haag - bed and breakfast bij Royal Centrum, overnachten voor EUR 110,00.

Royal Centrum - Den Haag

Overnachten in Den Haag.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Het Royal Centrum beschikt over een ruime woonkamer, eetkamer en een keuken die is uitgerust met een kookplaat, oven, vaatwasser, magnetron en een Senseo-koffieapparaat. Het beddengoed en de handdoeken zijn inbegrepen. In het gehele appartement is gratis WiFi beschikbaar. De woonkamer heeft een flatscreen-tv met kabelzenders. Den Haag centrum is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in cultuur, musea en winkelen, Royal Centrum te Den Haag is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 110,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Den Haag kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 110,00 übernachten.

 english This accommodation in Den Haag can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 110,00 (about $128.12 US Dollar or £92.73 British Pound Sterling based on today's 20.10.2021 exchange rate).

 español Royal Centrum en Den Haag es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 110,00.

laatste wijziging 15-11-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Royal Centrum
2515NA Den Haag
Repelaerstraat 64
+31624703978 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Den Haag

Royal Centrum - Den Haag Zuid Holland gemeente Den Haag

Alle accommodaties in Den Haag

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Royal Centrum juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!