« Den Haag - bed and breakfast bij Kussengevecht, overnachten voor EUR 135,00.

Kussengevecht - Den Haag

Overnachten in Den Haag.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Dit luxe appartement op de begane grond is speciaal ingericht voor een ontspannen verblijf in Den Haag. U heeft een eigen ingang en alle gewenste privacy. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. De woning heeft 2 badkamers en 3 slaapkamers. Twee slaapkamers met 2 losse bedden en een douche in de gang. De derde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met ligbad, douche, wastafel en WC. Er is een gezellige woonkamer met een zithoek en in de open keuken staat een eettafel. In de keuken is o.a. een koelkast, een vaatwasser, een oven en een magnetron. Aan de achterkant van het appartement is een besloten stadstuin met een terras op het oosten. Natuurlijk zijn de bedden opgemaakt als u aankomt en liggen er voldoende handdoeken voor u klaar. U hoeft alleen uw tas nog in te pakken, voor de rest zorgen wij. Check-in op afspraak (na 13.00 uur), check-out uiterlijk 10.30 uur, Kussengevecht te Den Haag is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 135,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Te huur voor minimaal 2 nachten, geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Prijs voor 1 tot 3 personen €135,00 per nacht/€650,00 per week. Vanaf 4 nachten aantrekkelijke korting. Neem contact op en vraag naar de exacte prijs van uw verblijf.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Den Haag kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 135,00 übernachten.

 english This accommodation in Den Haag can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 135,00 (about $157.24 US Dollar or £113.81 British Pound Sterling based on today's 20.10.2021 exchange rate).

 español Kussengevecht en Den Haag es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 135,00.

laatste wijziging 25-12-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Kussengevecht
2562HB Den Haag
Weimarstraat 94
+31708890928
B&B Den Haag

Kussengevecht - Den Haag Zuid Holland gemeente Den Haag

Alle accommodaties in Den Haag

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Kussengevecht juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!