« Den Bosch - bed and breakfast bij Luxe in hartje Den Bosch, overnachten voor EUR 80,00.

Luxe in hartje Den Bosch - Den Bosch

Overnachten in Den Bosch.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vlakbij het station in het gezelligste deel van de stad. Alle info voor een leuk weekend aanwezig. Ruime lichte kamer met luxe badkamer en groot dakterras, Luxe in hartje Den Bosch te Den Bosch is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Den Bosch kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Den Bosch can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $86.49 US Dollar or £68.04 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español Luxe in hartje Den Bosch en Den Bosch es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 09-07-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Luxe in hartje Den Bosch
5211DP Den Bosch
Lepelstraat 19
+31627095125 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Den Bosch

Luxe in hartje Den Bosch - Den Bosch Noord Brabant gemeente 's-Hertogenbosch

Alle accommodaties in Den Bosch

In de omgeving: De Brabanthallen (Diezekade 2)

Dit overnachtingsadres in Den Bosch ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 100 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Den Bosch ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Luxe in hartje Den Bosch juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!