Overnachten in Den Bommel

2 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor Belgiƫ en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Bed en Brood Bij de Bataaf te Zetten: Extra info Voor mindervaliden hebben wij diverse aanpassingen Zo hebben wij een invalidentoilet met steunen De douche is vrij inrijdbaar en er is een douchestoel Ook de wastafel is met een rolstoel onderrijdbaar Prijzen 1 persoon 70 nacht 2 personen 80 nacht Dit is inclusief ontbijt meer

B&B de Molle te Den Ham: Parkeergelegenheid en stalling voor de fietsen. Toegankelijk voor in- en mindervaliden. Bij 3 of meer overnachtingen is de prijs 27 50 euro pppn meer

Overnachtingsadressen in Den Bommel in de gemeente Oostflakkee - provincie Zuid Holland

  accommodatie B&B Achter Stee te Den Bommel laatste wijziing 14-03-2016    B&B Achter Stee 
3258LV Den Bommel
Zandweg 3
+31187611478
+31610341495 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Den Bommel

Als u wilt genieten van de natuur en alles wat het eiland Goeree Overflakkee u te bieden heeft, heten wij u welkom in ons tuinhuis achter stee. Het is een knus verblijf, geen luxe, maar biedt alles wat u nodig heeft WC douchecabine, comfortabel bed, keukenblok, veel privacy en een fijne zitgelegenheid. Vanaf dat de zon opkomt totdat hij weer ondergaat is het weidse uitzicht indrukwekkend. Goeree Overflakkee is omgeven door het Haringvliet, Volkerak, Grevelingenmeer en Noordzee. Deze locatie biedt een scala aan mogelijkheden. In de omgeving zijn natuurgebieden met uitkijktorens op de Hellegatsplaten, zeker voor wandelaars aan te raden. Wilt u komen vissen Het Haringvliet en het Grevelingenmeer zijn een van de meest rijke viswaters in de omgeving. Fietsroutes liggen voor u klaar, ook het puntensysteem is er op het hele eiland. In de zomermaanden kunt u een oversteek maken met de fietsveerpont naar Tiengemeten, waar ook het Rien Poortvliet museum is gevestigd. B&B Achter Stee is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 50,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie Chalets De Schaapswei te Den Bommel laatste wijziing 11-10-2009    Chalets De Schaapswei 
3258AW Den Bommel
Schaapsweg 15
+31187632000
  B&B Den Bommel

Luxe zespersoons chalets te huur op camping De Schaapswei op ca. 10 minuten van Middelharnis. Chalets De Schaapswei is geschikt voor max. 18 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 60,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Den Bommel, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Heijningen (ca. 16 km naar Heijningen)
Middelharnis (ca. 14 km naar Middelharnis)
Numansdorp (ca. 14 km naar Numansdorp)
Ooltgensplaat (ca. 8 km naar Ooltgensplaat)
Oude Tonge (ca. 10 km naar Oude Tonge)
Oudenhoorn (ca. 16 km naar Oudenhoorn)
Sommelsdijk (ca. 17 km naar Sommelsdijk)
Steenbergen (ca. 14 km naar Steenbergen)
Tiengemeten (ca. 9 km naar Tiengemeten)
Zuid Beijerland (ca. 9 km naar Zuid Beijerland)

Fietsroutes in de omgeving van Den Bommel binnen een straal van 10 km:

  1. Caisson Route
  2. Oostflakkee Route
  3. Flakkee Route
  4. Land van Strijen Route
  5. Binnenmaas Route
  6. Beijerland Route

Wandelroutes in de omgeving van Den Bommel binnen een straal van 10 km:

  1. Tiengemeten Route

Bed and Breakfast Den Bommel, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Den Bommel of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.