« De Veenhoop - bed and breakfast bij De Kanhoeve, overnachten voor EUR 55,00.

De Kanhoeve - De Veenhoop

Overnachten in De Veenhoop.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De Kan Hoeve is landelijke gelegen middenin de natuur met mooie wandel- en fietsroutes. We hebben eigen viswater. De Veenhoop is centraal gelegen tussen Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Beetsterzwaag ligt vlakbij waar u kunt genieten van de bossen. U kunt in de buurt ook eventueel een bootje huren om het water (Wijde Ee) op te gaan, De Kanhoeve te De Veenhoop is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Er zijn twee kamers met ieder een eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkeuken. De prijs per kamer voor 2 personen is € 70,-- per nacht voor een persoon extra kan er een bed bij gezet worden voor € 15,-- per nacht. Alle prijzen zijn incl. ontbijt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in De Veenhoop kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in De Veenhoop can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.07 US Dollar or £46.28 British Pound Sterling based on today's 13.06.2024 exchange rate).

 español De Kanhoeve en De Veenhoop es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 21-11-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Kanhoeve
9215VS De Veenhoop
Drachtster Heawei 38
+31651479486 (Mobiel / Whatsapp)
B&B De Veenhoop

De Kanhoeve - De Veenhoop Friesland (Fryslân) gemeente Smallingerland

Alle accommodaties in De Veenhoop

De omgeving: De Veenhoop of ook De Feanhoop ligt ten zuiden van Nationaal Park De Alde Feanen, een watergebied bestaande uit laagveenmoeras.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 20.11.2014 - Het zijn super mooie kamers, een goed ontvangst en een lekker ontbijt. Heel veel succes voor de toekomst! Wij komen zeker nog een keer terug! Fam. V.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Kanhoeve juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!