« De Mortel - bed and breakfast bij B&B Pastorie De Mortel, overnachten voor EUR 65,00.

B&B Pastorie De Mortel - De Mortel

Overnachten in De Mortel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed&Breakfast Pastorie De Mortel biedt u onderdak in een nostalgische omgeving met alle comfort en voorzieningen van nu. De Mortel ligt op een kruispunt van veel fietsroutes, wandelroutes, tourroutes voor motorrijders en mountainbikers. Dit alles in de prachtige regio Oost Brabant en Noord Limburg. Rijke bosgebieden wisselen zich af met uitgestrekte landerijen. De Maasvallei met zijn mooie rivierdorpen en uiterwaarden. Het dorp is omringd door natuurgebieden en bezienswaardigheden. De Peel in al zijn glorie. Natuurgebied De Stippelberg waar ook een 27 holes golfbaan gevestigd is. Historische, gezellige steden als Den Bosch en Eindhoven. Airports Eindhoven en Weeze D in 30 minuten te bereiken, B&B Pastorie De Mortel te De Mortel is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

We zijn het gehele jaar geopend. Inchecken vanaf 16.00 uur Uitchecken 11.00 uur.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in De Mortel kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in De Mortel can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $71.95 US Dollar or £58.09 British Pound Sterling based on today's 30.03.2020 exchange rate).

 español B&B Pastorie De Mortel en De Mortel es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 10-11-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Pastorie De Mortel
5425VE De Mortel
St Antoniusstraat 34
+31492361315
+31655162855 (Mobiel / Whatsapp)
B&B De Mortel

B&B Pastorie De Mortel - De Mortel Noord Brabant gemeente Gemert-Bakel

Alle accommodaties in De Mortel

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Pastorie De Mortel juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!