Overnachten in De Moer

2 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in De Moer bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor Belgiƫ en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Corte Loet logies te Hazerswoude Dorp: Parkeren bij de ingang van het gastenverblijf, Mogelijkheid om fietsen binnen te parkeren, Oplaadmogelijkheid elektrische fiets, Eigen zitgelegenheid buiten bij het gastenverblijf, Gratis gebruik roeiboot, Gebruik van de riante siertuin, Gratis WiFi, Minibieb. meer

Huis Duistervoorde te Twello: Bed & Breakfast en trouwlocatie. Bezoek onze site voor meer informatie. www.huisduistervoorde.nl meer

Overnachtingsadressen in De Moer in de gemeente Loon op Zand - provincie Noord Brabant

  accommodatie Groepsaccommodatie Arbeid Adelt te De Moer laatste wijziing 13-06-2015    Groepsaccommodatie Arbeid Adelt 
5176NN De Moer
Galgeneind 6
+31135159247
+31653947092 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B De Moer

Onze groepsaccommodatie die gelegen is in de gemeente Loon op Zand, op korte afstand van de Efteling,Beekse Bergen en Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen in het Hart van Brabant. Wij garanderen namelijk dat iedereen zich bij ons thuis kan voelen in onze luxe groepsaccommodatie. Dus kijk eens rustig en mocht u meer willen weten, om met uw familie, bedrijfsuitje, vriendengroep, fiets-wandelclub in Noord Brabant van een onvergetelijke vakantie te willen genieten, neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen u veel plezier in deze accommodatie, en alvast een bijzonder prettige vakantie Uniek bij Arbeid - Adelt is de Duinexpres. De Duinexpres is een comfortabele wegtrein waarmee u ongekende uitstapjes kunt maken. Speciaal aan deze trein is dat u hiermee op plaatsen in de natuurrijke omgeving kunt komen waar u normaliter niet of zeer moeilijk kunt komen. Daarmee krijgt uw vakantie een onvergetelijk tintje. Wilt u meer weten over Arbeid - Adelt? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook onze site uitprinten, zodat u alle informatie nog eens rustig na kunt lezen, of mee kunt nemen naar een bijeenkomst van uw familie of bedrijf. Groepsaccommodatie Arbeid Adelt is geschikt voor max. 128 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 30,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

 B&B Lobelia 
5176NP De Moer
Pastoor Kampstraat 24
+31135159472
+31653541942 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B De Moer

Overnachten op de boerderij. B&B Lobelia is geschikt voor max. 4 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 35,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van De Moer, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Alphen (ca. 14 km naar Alphen)
Berkel Enschot (ca. 16 km naar Berkel Enschot)
Biezenmortel (ca. 18 km naar Biezenmortel)
Dongen (ca. 4 km naar Dongen)
Drongelen (ca. 12 km naar Drongelen)
Drunen (ca. 15 km naar Drunen)
Dussen (ca. 14 km naar Dussen)
Goirle (ca. 14 km naar Goirle)
Hulten (ca. 8 km naar Hulten)
Kaatsheuvel (ca. 5 km naar Kaatsheuvel)
Loon Op Zand (ca. 6 km naar Loon Op Zand)
Molenschot (ca. 16 km naar Molenschot)
Oosterhout (ca. 18 km naar Oosterhout)
Raamsdonk (ca. 15 km naar Raamsdonk)
Riel (ca. 9 km naar Riel)
Rijen (ca. 11 km naar Rijen)
s Gravenmoer (ca. 8 km naar s Gravenmoer)
Tilburg (ca. 7 km naar Tilburg)
Udenhout (ca. 16 km naar Udenhout)
Waalwijk (ca. 9 km naar Waalwijk)
Waspik (ca. 9 km naar Waspik)

Wandelroutes in de omgeving van De Moer binnen een straal van 10 km:

  1. Chaamse Bossen Route
  2. Huis ter Heide Route

Bed and Breakfast De Moer, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in De Moer of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.