« De Heurne - bed and breakfast bij B&B Klein Geunhuis, overnachten voor EUR 29,75.

B&B Klein Geunhuis - De Heurne

Overnachten in De Heurne.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Verscholen in de mooie Achterhoek ligt in het dorpje De Heurne de woonboerderij Het Geunhuis. Aan het eind van een oprijlaan en verstopt achter meidoorn- en beukenhagen ligt o.a. de B&B Klein Geunhuis. Deze B&B ligt apart van de woonboerderij midden in een prachtige tuin, welke ook enkele dagen per week is opengesteld als beeldentuin. De B&B bestaat uit een ruime en gezellige zitslaapkamer, een keukentje, hal, toilet en douche. De omgeving van Klein Geunhuis is een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door het prachtige coulissen landschap van de Achterhoek. Een bezoek aan de Achterhoek en B&B Klein Geunhuis is een weldaad voor hen die tot rust willen komen in een prachtige natuur, B&B Klein Geunhuis te De Heurne is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 29,75.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Een overnachting in de B&B kost € 59,50 per nacht en is inclusief een uitgebreid ontbijt. In overleg kan ook genoten worden van een heerlijk driegangen menu in de boerderij aan tafel met gastvrouw Ans Engbers en gastheer/kok Joep Veldkamp. De B&B heeft een ruime parkeerplaats op het erf en deze is afgesloten met een hek. Fietsen staan in een stalling al waar elektra is om de batterij op te laden. Eventueel zijn er fietsen in bruikleen beschikbaar om de omgeving te verkennen. De B&B heeft een eigen terras, een heerlijke plek voor een ontbijt in de ochtend zon of om in de avond te genieten van de ondergaande zon. Naast het terras is de stookplaats waar een vuurtje genoeglijkheid biedt op een iets frissere avond. In De Heurne zijn de nachten nog echt donker en stil.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in De Heurne kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 29,75 übernachten.

 english This accommodation in De Heurne can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 29,75 (about $31.48 US Dollar or £24.82 British Pound Sterling based on today's 26.02.2024 exchange rate).

 español B&B Klein Geunhuis en De Heurne es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 29,75.

laatste wijziging 12-04-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Klein Geunhuis
7095BB De Heurne
Geunstraat 2
+31315655713
+31653510212 (Mobiel / Whatsapp)
B&B De Heurne

B&B Klein Geunhuis - De Heurne Gelderland gemeente Aalten

Alle accommodaties in De Heurne

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Klein Geunhuis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!