« De Heurne - bed and breakfast bij B&B Fred en Marijke, overnachten voor EUR 40,00.

B&B Fred en Marijke - De Heurne

Overnachten in De Heurne.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Onze B&B ligt in het buitengebied, op kleine afstand van het gezellige dorp Dinxperlo. Onze accomodatie is gevestigd op de 1e verdieping van onze woning waar u de beschikking heeft over een ruime, gezellige zit- annex slaapkamer. Badkamer is op de gang, geheel voor onze gasten. Het uitgebreide ontbijt brengen wij op de kamer. Er is een terras op het zuiden in onze tuin voor u.Parkeren op eigen terrein.U wordt gastvrij ontvangen, u bent van harte welkom. Zie website, B&B Fred en Marijke te De Heurne is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in De Heurne kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in De Heurne can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.60 US Dollar or £34.51 British Pound Sterling based on today's 01.12.2023 exchange rate).

 español B&B Fred en Marijke en De Heurne es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 18-12-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Fred en Marijke
7095AB De Heurne
Lage Heurnseweg 8
+31315656576
+31624121485 (Mobiel / Whatsapp)
B&B De Heurne

B&B Fred en Marijke - De Heurne Gelderland gemeente Aalten

Alle accommodaties in De Heurne

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Fred en Marijke juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!