« Dalfsen - bed and breakfast bij Hof van Lenthe, overnachten voor EUR 80,00.

Hof van Lenthe - Dalfsen

Overnachten in Dalfsen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vlakbij het Overijsselse Zwolle ligt het buurtschap Lenthe. Daar is onze woonboerderij Hof van Lenthe te vinden. Onze woonboerderij bevat twee prachtig en ruim opgezette appartementen, die namen De Horte en Mataram dragen. Zij zijn genoemd naar de nabij gelegen landgoederen. De appartementen zijn modern ingericht, beiden geschikt voor 4 personen met een complete keuken, badkamer met douche/bad. Voorts kan men beschikken over eigen Wifi, is er TV en een eigen parkeerplaats. In de landelijke omgeving vlak bij Hof van Lenthe zijn prachtige wandelroutes uitgezet, die als een netwerk door het Vechtdal lopen. Voorst zijn er voor fietsers drie flinke routes welke door Hoonhorst gaan. Meer mogelijkheden: golfen en zwemmen. Er zijn in de omgeving voldoende voorzieningen om van een voortreffelijke lunch te genieten, heerlijk te dineren of een avondje uit te gaan. Zwolle ligt slechts op 7 kilometer afstand. Overdag kunt diverse musea bezoeken om er paar geslaagde dagen tussen uit van te maken. Teruggekeerd na een mooie, wellicht sportieve dag zullen wij er alles aan doen u een ontspannen verblijf te bieden, Hof van Lenthe te Dalfsen is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dalfsen kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Dalfsen can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $85.66 US Dollar or £69.91 British Pound Sterling based on today's 21.03.2023 exchange rate).

 español Hof van Lenthe en Dalfsen es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 28-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hof van Lenthe
7722LW Dalfsen
Koelmansstraat 71
+31529401877
+31623262843 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Dalfsen

Hof van Lenthe - Dalfsen Overijssel gemeente Dalfsen

Alle accommodaties in Dalfsen

Dit overnachtingsadres in Dalfsen ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

14.2.2014 - Hallo Jan&Gera, wij willen jullie bedanken voor het fijne en rustige verblijf in Hof van Lenthe. We hebben een heerlijk weekend gehad. Alles was er aanwezig. Alles was schoon,en de badkamer was super. En een verbeterings punt kunnen we ons niet bedenken. We zullen vast nog een keer terug komen om van jullie appartement te genieten Susanne en Wilhelmina. 20.6.2014 - Hallo Jan en Gera, We willen jullie nog even laten weten dat we zo heerlijk genoten hebben van jullie appartement! Complimenten voor hoe het eruit ziet en hoe compleet het is! Ook het uitzicht is geweldig, wij kijken hier op de Albert Heijn uit dus dat is wel even wat anders dan die weilanden bij jullie! Nogmaals, veel dank en we komen graag nog eens terug! - Peter en Christa Wijnhorst.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hof van Lenthe juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!