« Dalerveen - bed and breakfast bij Gezond Boeren Verstand, overnachten voor EUR 40,00.

Gezond Boeren Verstand - Dalerveen

Overnachten in Dalerveen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Wees welkom bij Gezond Boeren Verstand aan de rand van het Drents plateau, tussen de grotere plaatsen Emmen en Coevorden, in het dorp Dalerveen, gelegen aan het Pieterpad. Bij ons kunt u kamperen, overnachten in een 4 persoons tenthuis of 6 persoons vakantiehuis. Ook hebben we een B&B kamer voor twee personen. Op de eerste verdieping bevindt zich de kamer, voorzien van twee boxsprings, kabeltelevisie, koelkast. U kunt vrij gebruik maken van koffie- en theefaciliteiten. Eventueel kan er voor een kind een logeerbed bijgezet worden. De aangrenzende badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. We hebben heerlijk geurende doucheprodukten voor u klaargelegd. Een föhn is aanwezig. Mocht uw gezelschap groter zijn, dan kunt u in ons vakantiehuis ook terecht voor B&B, Gezond Boeren Verstand te Dalerveen is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

We hebben, ter aanvulling voor wandelaars, een een haal- en brengservice tegen geringe vergoeding naar bijvoorbeeld restaurant, station o.i.d.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dalerveen kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Dalerveen can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $40.82 US Dollar or £34.16 British Pound Sterling based on today's 07.07.2022 exchange rate).

 español Gezond Boeren Verstand en Dalerveen es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 13-04-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Gezond Boeren Verstand
7755NN Dalerveen
Hoofdstraat 104
+31524221304
+31625237124 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Dalerveen

Gezond Boeren Verstand - Dalerveen Drenthe gemeente Coevorden

Alle accommodaties in Dalerveen

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Dalerveen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Gezond Boeren Verstand juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!