Overnachten in Cadzand

3 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Cadzand bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B 2 Hoog Lelystad te Lelystad: Prijs voor een overnachting 1 persoon 42,50 p.n. 2 personen 65.00 p.n. prijzen zijn exclusief ontbijt. meer

Bed & Breakfast Den Engel te Neer: Afgesloten veilige parkeerplaats voor uw auto, motor of fiets. Tweepersoons kamer: Op basis van bezetting door 2 personen incl. uitgebreid ontbijt € 100,- p.p.p.n. Eenpersoons kamer: Op basis van bezetting door 1 persoon incl. uitgebreid ontbijt € 90,-p.p.p.n. Korting 5% bij verblijf van meer dan 2 dagen. meer

Overnachtingsadressen in Cadzand in de gemeente Sluis - provincie Zeeland

  accommodatie De Drie Gevels te Cadzand laatste wijziing 01-05-2016    De Drie Gevels 
4506BC Cadzand
Badhuisweg 58
+31117391534
+31624324122 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Cadzand

Hotel Restaurant De Drie Gevels is gelegen te midden tussen de weilanden in het prachtige Zeeuwsch-Vlaamse landschap van Cadzand. Het gebouw dient in het begin van de vorige eeuw als woning, dit is de middelste gevel. In de begin jaren 50 is de linker gevel aangebouwd en in 1961 kwam de derde gevel erbij. Vanaf 1988 zijn wij de uitbaters en hebben wij er hotel-restaurant De Drie Gevels van gemaakt. Het gebouw heeft een van buiten moderne uitstraling. Binnen vindt u huiselijke familiaire sfeer, mede doordat we gebruik hebben gemaakt van hout, het kan gehorig zijn, en warme kleuren. Wij hebben geen zwembad, tennisbaan, bowlingbaan, sauna, wellnes, fitness in ons bedrijf maar het bevindt zich wel in de buurt. Wij het u van harte welkom. De Drie Gevels is geschikt voor max. 20 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 37,50 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie De Hemelse Vrede te Cadzand laatste wijziing 08-03-2012    De Hemelse Vrede 
4506AE Cadzand
Mariastraat 22
+31117396515
  B&B Cadzand

Geweldige accomodatie om te verblijven. Toch dichtbij het strand en in de charme van het oudste ringdorp van Europa! Gemoedelijke sfeer. De Hemelse Vrede is geschikt voor max. 12 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 47,50 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie Essenhoeve te Cadzand laatste wijziing 30-10-2009    Essenhoeve 
4506HG Cadzand
Bosweg 2
+31117391306
  B&B Cadzand

Appartementen in een authentieke Zeeuwse boerderij tevens minicamping met een gemoedelijke sfeer, natuurgebied Het Zwin ligt vlakbij. Essenhoeve is geschikt voor max. 12 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 200,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Cadzand, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Aardenburg (ca. 11 km naar Aardenburg)
Biggekerke (ca. 19 km naar Biggekerke)
Breskens (ca. 16 km naar Breskens)
Dishoek (ca. 18 km naar Dishoek)
Eede (ca. 14 km naar Eede)
Groede (ca. 11 km naar Groede)
Nieuwvliet (ca. 8 km naar Nieuwvliet)
Oostburg (ca. 11 km naar Oostburg)
Retranchement (ca. 3 km naar Retranchement)
Schoondijke (ca. 16 km naar Schoondijke)
Sluis (ca. 7 km naar Sluis)
Westkapelle (ca. 18 km naar Westkapelle)
Zoutelande (ca. 17 km naar Zoutelande)
Zuidzande (ca. 7 km naar Zuidzande)

Fietsroutes in de omgeving van Cadzand binnen een straal van 10 km:

  1. Maagd van Gent Route
  2. Cathalijne Route
  3. Zwin Route
  4. Panorama Route

Wandelroutes in de omgeving van Cadzand binnen een straal van 10 km:

  1. Cadesand Wandelpad en Wallen Route

Bed and Breakfast Cadzand, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Cadzand of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.