« Brummen - bed and breakfast bij Poes op de Muur, overnachten voor EUR 25,00.

Poes op de Muur - Brummen

Overnachten in Brummen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

We hebben twee verblijven, beide met eigen sanitair, tv en WiFi. Ideaal gelegen aan fiets- en wandelroutes. Wij kunnen voor u ook de avondmaaltijd verzorgen, Poes op de Muur te Brummen is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Brummen kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Brummen can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.99 US Dollar or £21.26 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español Poes op de Muur en Brummen es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 04-10-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Poes op de Muur
6971AH Brummen
Gravenstraat 24
+31637360604 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Brummen

Poes op de Muur - Brummen Gelderland gemeente Brummen

Alle accommodaties in Brummen

Dit overnachtingsadres in Brummen ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Poes op de Muur juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!