« Brummen - bed and breakfast bij Mooi Rhienderen, overnachten voor EUR 65,00.

Mooi Rhienderen - Brummen

Overnachten in Brummen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

U verblijft in het appartement (begane grond) dat verbonden is aan het hoofdverblijf met eigen ingang, badkamer en toilet. Douche met stoomcabine. Vanuit de entree heeft u via een ruime hal toegang tot uw kamer en zitkamer. Buiten is er meer dan voldoende ruimte om van de rust en het uitzicht te genieten. Het verblijf kent veel privacy, doordat deze niet in, maar naast het hoofdverblijf is gesitueerd. Gratis Wifi. Tv aanwezig. Tuinstoelen beschikbaar. Aanwezig: koffieapparaat, waterkoker incl. koffie en thee etc. Keramische kookplaat,borden en bestek. Oventje. BBQ. Aan de rand van het dorp, dat alle faciliteiten in huis heeft, bevindt zich dit verblijf van waaruit voldoende mogelijkheden zijn om de Veluwe te ontdekken en Hanzesteden te bezoeken. Met dieet wensen kunnen wij rekening houden. Bij mooi weer kunt u buiten ontbijten. Gratis fietsen. In overleg zijn huisdieren tegen een kleine vergoeding welkom, Mooi Rhienderen te Brummen is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijzen in het weekend en vakanties liggen iets hoger dan door de weeks. Kinderbed en kinderstoel is tegen een kleine vergoeding te gebruiken. Reviews: Fantastisch Mireille, december 2016 Positieve ervaringen Een heerlijke B&B op een prachtige plek met veel ruimte en comfort! Het ontbijt was heel lekker en de service perfect. Zonder meer voor herhaling vatbaar! Voortreffelijk Hendrikse, oktober 2016 Positieve ervaringen Al bij het reserveren was er prettig mailcontact en bij aankomst was er een hartelijk ontvangst. De locatie is erg mooi en schoon en voorzien van alle faciliteiten en comfort. Het ontbijt was heerlijk. De beschikbaarheid van de fietsen is ook top te noemen, aangezien de omgeving zich uitstekend leent om per fiets te gaan verkennen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Brummen kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Brummen can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $69.31 US Dollar or £56.03 British Pound Sterling based on today's 21.04.2024 exchange rate).

 español Mooi Rhienderen en Brummen es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 07-04-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Mooi Rhienderen
6971LR Brummen
Rhienderensestraat 17
+31575565039
+31648211238 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Brummen

Mooi Rhienderen - Brummen Gelderland gemeente Brummen

Alle accommodaties in Brummen

Dit overnachtingsadres in Brummen ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Door de afstand van 14 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Brummen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 7.4.2017 - Geweldige locatie, zeer schoon. Heerlijk en gezond ontbijt, Rustig gelegen. Komen zeker terug.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Mooi Rhienderen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!