« Brummen - bed and breakfast bij Klein Ruimzicht, overnachten voor EUR 50,00.

Klein Ruimzicht - Brummen

Overnachten in Brummen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het voormalige koetshuis uit de 19e eeuw, op de buitenplaats de Wijde Landen in Brummen, is met liefde gerenoveerd tot een luxe Bed and Breakfast. Het is een goede plek om tot rust te komen, gezien de ligging in de uiterwaarden. Op de buitenplaats worden minivarkens gehouden en kippen, deze zijn niet inbegrepen bij het ontbijt. Klein Ruimzicht heeft op haar twee verdiepingen het volgende te bieden Benedenverdieping: Keuken met aansluiting op gas, eettafel, radio en een gevulde koelkast; Woonkamer: openhaard, eettafel, genoeg zitplek en een gevulde boekenkast. Aansluiting op tv volgt nog. Toilet, Badkamer met originele wastafel met marmeren details, handdoeken, doucheartikelen en een inloopdouche. Ruime hal die aansluiting geeft tot de kamers. Slaapkamer: met ruimte voor twee personen. Bovenverdieping: Een hele verdieping die slaapplek biedt voor vier volwassenen en een kind. De historische dakconstructie is behouden gebleven en zorgt voor een huiselijke sfeer. Ruime badkamer inclusief toilet, originele wastafel met marmeren details, handdoeken, doucheartikelen en een inloopdouche, Klein Ruimzicht te Brummen is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijzen: 1 persoon Euro 50,- 2 personen Euro 80,- 3 personenEuro 120,- etc. U kunt Klein Ruimzicht ook huren als vakantiehuis voor Euro 600,- per week. U kunt hier met 6 personen verblijven. Het is alleen mogelijk vooraf per bank of contant bij aankomst te betalen. Bij aankomst gaarne legitimeren. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, toeristenbelasting, bed- en badlinnen en een uitgebreid ontbijt. Bij mooi weer kan het ontbijt in de tuin geserveerd worden. Het gastenverblijf is vanaf 15.00 uur beschikbaar op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur het gastenverblijf te verlaten.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Brummen kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Brummen can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.33 US Dollar or £43.83 British Pound Sterling based on today's 30.01.2023 exchange rate).

 español Klein Ruimzicht en Brummen es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 15-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Klein Ruimzicht
6971JA Brummen
Bronkhorsterweg 15
+31616891669 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Brummen

Klein Ruimzicht - Brummen Gelderland gemeente Brummen

Alle accommodaties in Brummen

Dit overnachtingsadres in Brummen ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Klein Ruimzicht juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!