« Bronkhorst - bed and breakfast bij De Steenbergen, overnachten voor EUR 30,00.

De Steenbergen - Bronkhorst

Overnachten in Bronkhorst.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In de ruime IJsseluiterwaarden ligt onze woonboerderij op een terp en kijkt uit over de velden met rust en ruimte rondom. Binnen is nog de originele indeling uit 1928 maar ook het moderne wooncomfort. Wij hebben vier gastenkamers met 7 bedden, maar ook boerderijdieren, groente uit eigen tuin voor desgewenst een maaltijd,een vers eitje en nog veel meer. Kortom: Welkom!in deze ideale wandel- en fietsomgeving nabij het museumstadje Bronkhorst en hanzesteden Zutphen en Doesbug, De Steenbergen te Bronkhorst is geschikt voor maximaal 7 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Bronkhorst kann 7 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Bronkhorst can accommodate up to 7 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.55 US Dollar or £25.55 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español De Steenbergen en Bronkhorst es apto para un maximo de 7 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 28-03-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Steenbergen
7226LR Bronkhorst
Bakerwaardseweg 7
+31575441612
B&B Bronkhorst

De Steenbergen - Bronkhorst Gelderland gemeente Bronckhorst

Alle accommodaties in Bronkhorst

Dit overnachtingsadres in Bronkhorst ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Door de afstand van 20 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Bronkhorst ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Steenbergen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!