« Broekhuizen - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Broekhuizen, overnachten voor EUR 50,00.

Bed and Breakfast Broekhuizen - Broekhuizen

Overnachten in Broekhuizen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Noord Limburg - De ideale locatie voor een weekendje weg. Geniet van de natuur en rust die Broekhuizen te bieden heeft. Er is een overvloed aan wandel en fietsroutes in de regio. In de omgeving is er voldoende te beleven. U kunt een lekker terrasje pakken aan de Maas, wandelen door de Kasteeltuinen Arcen of het Rozendorp Lottum bezoeken. Voor ieder wat wils, Bed and Breakfast Broekhuizen te Broekhuizen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Broekhuizen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Broekhuizen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.04 US Dollar or £42.81 British Pound Sterling based on today's 20.02.2024 exchange rate).

 español Bed and Breakfast Broekhuizen en Broekhuizen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 12-04-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Broekhuizen
5872AW Broekhuizen
Sef Van Megenlaan 38
+31774631480
+31650218912 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Broekhuizen

Bed and Breakfast Broekhuizen - Broekhuizen Limburg gemeente Horst aan de Maas

Alle accommodaties in Broekhuizen

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Broekhuizen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Broekhuizen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!