« Boxtel - bed and breakfast bij Boerderij Hof van Vijfeijken, overnachten voor EUR .

Boerderij Hof van Vijfeijken - Boxtel

Overnachten in Boxtel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In Boxtel, midden in de natuur tussen Den Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven, staat al sinds 1740 de monumentale boerderij Hof van Vijfeijken. Een unieke groepsaccommodatie voor een gezellig weekend weg met vrienden, familie of collegas. Sjoerd Verstegen nodigt je graag uit om te verblijven op deze bijzondere plek. Onder het warme rieten dak van de grote boerderij zijn de eigentijdse en sfeervolle accommodaties ingericht. De accommodaties De Stal en De Deel zijn apart of samen te huren. De Sta” bevindt zich in het midden van de boerderij en kan 17 personen ontvangen. Boven bevinden zich 7 slaapkamers. De Deel is het achterste gedeelte van de boerderij en biedt aan 10 mensen een onderkomen. De Deel heeft in totaal 5 slaapkamers. Beide accommodaties kunnen d.m.v. tussendeuren aan elkaar gekoppeld worden, zodat ze juist uitstekend samen te gebruiken zijn bij een gezelschap tot maximaal 27 personen. De accommodaties zijn uitgerust met twee royale keukens die van alle gemakken zijn voorzien. Je hebt de beschikking over een lounge-zithoek met houtkachel en een sfeervolle ruimte om te dineren. Er is een muziekinstallatie met aansluiting voor smartphone / tablets / iPod en een TV. In alle ruimtes is gratis WiFi beschikbaar. Beide delen beschikken over een eigen ingang en de tuinen bevinden zich ieder aan de andere zijde van de boerderij. Het prachtige natuurgebied de Kampina ligt op maar 500 meter afstand. De omgeving leent zich uitstekend voor heerlijke wandel- en fietstochten. Daarnaast zijn er ook vele recreatiemogelijkheden en zijn de bruisende stadscentra van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven binnen een half uurtje rijden, Boerderij Hof van Vijfeijken te Boxtel is geschikt voor maximaal 27 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Eveline Vendrig: eveline@hofvanvijfeijken.nl of 0411 - 602385.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Boxtel kann 27 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Boxtel can accommodate up to 27 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Boerderij Hof van Vijfeijken en Boxtel es apto para un maximo de 27 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 22-12-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Boerderij Hof van Vijfeijken
5282JE Boxtel
Nergena 32
+31411602385
+31611232298 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Boxtel

Boerderij Hof van Vijfeijken - Boxtel Noord Brabant gemeente Boxtel

Alle accommodaties in Boxtel

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 13.9.2013 - Wij hebben hele slechte ervaringen met deze mensen! Ik zou het iedereen absoluut afraden... Anonymous.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Boerderij Hof van Vijfeijken juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!