« Bourtange - bed and breakfast bij Bed en Breakfast Bourtange, overnachten voor EUR 60,00.

Bed en Breakfast Bourtange - Bourtange

Overnachten in Bourtange.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het dorpje Bourtange, aan de grens met Duitsland in het Oosten van Groningen, is een reconstructie van de oorspronkelijke vesting. Heden en verleden Het huidige Bourtange is gebaseerd op tekeningen van de vesting van 1742 en geeft een compleet beeld van hoe de vestingstad er toen bij moet hebben gelegen. De vestingstad is nog steeds bewoond en biedt een informatiecentrum, horeca en musea, te midden van de herstelde wallen, grachten en oude kanonnen. Heden en verleden komen samen in Bourtange! Bourtange ligt in de streek Westerwolde, een van de meest verrassende landschappen van Groningen. Het kenmerkt zich door houtwallen, glooiingen, kronkelende weggetjes, authentieke dorpjes en bossen. Het beeklandschap van Westerwolde is een feest voor de liefhebbers van wandelen en fietsen. Mooie plaatsen om te bezoeken in de directe omgeving zijn het klooster in Ter Apel tevens prachtig wandelgebied. Het kasteel in Wedde en de prachtige dorpen in en rond Bellingwolde, Bed en Breakfast Bourtange te Bourtange is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Overnachten in huiselijke sfeer in het gezellige en historisch Bourtange.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Bourtange kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Bourtange can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $64.45 US Dollar or £50.51 British Pound Sterling based on today's 13.06.2024 exchange rate).

 español Bed en Breakfast Bourtange en Bourtange es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 17-06-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed en Breakfast Bourtange
9545PJ Bourtange
Meestraat 6
+31611802222 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Bourtange

Bed en Breakfast Bourtange - Bourtange Groningen gemeente Vlagtwedde

Alle accommodaties in Bourtange

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Breakfast Bourtange juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!