« Borger - bed and breakfast bij Pension Huize Heeze, overnachten voor EUR 20,00.

Pension Huize Heeze - Borger

Overnachten in Borger.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Ligging in de gemeente Borger Odoorn, honden in overleg, hunebedden, in de omgeving het Drents Boomkroonpad en Noorderdierenpark Emmen, Pension Huize Heeze te Borger is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 20,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Borger kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 20,00 übernachten.

 english This accommodation in Borger can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 20,00 (about $20.85 US Dollar or £17.01 British Pound Sterling based on today's 16.05.2022 exchange rate).

 español Pension Huize Heeze en Borger es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 20,00.

laatste wijziging 18-08-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Pension Huize Heeze
9531AJ Borger
Hoofdstraat 80
+31599234713
B&B Borger

Pension Huize Heeze - Borger Drenthe gemeente Borger-Odoorn

Alle accommodaties in Borger

Dit overnachtingsadres in de plaats Borger ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 18.8.2016 Zeer gerievelijke kamer. Heerlijk bed. Badkamer schoon en netjes. Handdoeken zijn heerlijk om mee af te drogen. De gastheren weten een heerlijk ontbijt te verzorgen en te serveren. Alles in overleg ...en als er een wens is dan wordt het geregeld. Mooie omgeving. ... Zeker dat we nog een keer een kamer boeken bij Huize Heeze.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Pension Huize Heeze juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!