« Bleskensgraaf - bed and breakfast bij Vakantiewoning Oeverpracht, overnachten voor EUR .

Vakantiewoning Oeverpracht - Bleskensgraaf

Overnachten in Bleskensgraaf.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vakantiewoning in het midden van de Alblasserwaard voor maximaal 5 personen met 3 slaapkamers en keuken, de woning is het gehele jaar beschikbaar. Vertrek- en aankomsttijden in overleg. Prijzen zijn op aanvraag, Vakantiewoning Oeverpracht te Bleskensgraaf is geschikt voor maximaal 5 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Bleskensgraaf kann 5 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Bleskensgraaf can accommodate up to 5 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Vakantiewoning Oeverpracht en Bleskensgraaf es apto para un maximo de 5 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 10-01-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Vakantiewoning Oeverpracht
2971VB Bleskensgraaf
Abbekesdoel 39
+31184691788
+31622126040 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Bleskensgraaf

Vakantiewoning Oeverpracht - Bleskensgraaf Zuid Holland gemeente Graafstroom

Alle accommodaties in Bleskensgraaf

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

Pinksterweekend 2012 hier doorgebracht. Wat een feest! Een warm oahantl door de eigenaar en een huis dat helemaal in orde is. De 9 kinderen hebben zich prima vermaakt in de (speel)tuin en bij de rivier aan de overkant van het kleine weggetje dat voor het huis langs loopt. Topper was de zeepbaan in de steile voortuin! Je kunt prachtig wandelen vanaf het huis en in de zon is het heerlijk vertoeven op de veranda.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Vakantiewoning Oeverpracht juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!