« Berghem - bed and breakfast bij De Valkenhorst, overnachten voor EUR .

De Valkenhorst - Berghem

Overnachten in Berghem.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Voor wandelaars en fietsliefhebbers te huur, vrijstaand gastenverblijf op minicamping in Berghem bij Oss met zit-slaapkamer, keuken, douche, WC en stalling voor de auto, het max. aantaal personen voor De Valkenhorst te Berghem is niet bekend, informatie over het aantaal personen kunt u aanvragen per mail of telefonisch, de huurprijs voor deze accommodatie is ook op aanvraag.

 deutsch Es ist nicht bekannt mit wieviel Personen man übernachten kann, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english The room capacity of this lodge is unknown, the rates of this over night accomodation are on request.

 español El numero maximo de personas para alquilar De Valkenhorst en Berghem es desconocido, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 31-08-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Valkenhorst
5351NL Berghem
Korstestraat 2
+31412401984
B&B Berghem

De Valkenhorst - Berghem Noord Brabant gemeente Oss

Alle accommodaties in Berghem

Om de hoek: diverse rijksmonumenten in Berghem de St.Willibrordus Kerk, de voormalige boerderij van de familie van Erp en de Pastorie van de RK St.Willibrordus parochie.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Valkenhorst juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!