« Bergen - bed and breakfast bij Hotel Duinpost, overnachten voor EUR .

Hotel Duinpost - Bergen

Overnachten in Bergen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gezellig en rustig gelegen familiehotel met 13 kamers gevestigd aan de rand van het centrum van Bergen in Noord Holland. Overnachtingen op basis van Logies en Ontbijt. Ruime parkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, telefoon en TV, Hotel Duinpost te Bergen is geschikt voor maximaal 28 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Bergen kann 28 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Bergen can accommodate up to 28 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Hotel Duinpost en Bergen es apto para un maximo de 28 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 03-07-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hotel Duinpost
1861EA Bergen
Kerkelaan 5
+31725812150
B&B Bergen

Hotel Duinpost - Bergen Noord Holland gemeente Bergen

Alle accommodaties in Bergen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hotel Duinpost juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!