« Bergen Op Zoom - bed and breakfast bij B&B De Oude Kaai, overnachten voor EUR 75,00.

B&B De Oude Kaai - Bergen Op Zoom

Overnachten in Bergen Op Zoom.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In het historische centrum (oude havengebied) ligt deze rijksmonumentale pottenbakkerswoning met eigen entree die dienst doet als B&B. Op de begane grond bevindt zich een kitchenette, eetgelegenheid, zithoek met slaapbank (1 kind) en een badkamer (douche en toilet). Op de eerste verdieping een slaapkamer met 2 persoons-boxspring. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de loungeset in de besloten stadstuin. Meegebrachte fietsen kunnen afgesloten en droog gestald worden, B&B De Oude Kaai te Bergen Op Zoom is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 75,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Bergen Op Zoom kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 75,00 übernachten.

 english This accommodation in Bergen Op Zoom can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 75,00 (about $76.51 US Dollar or £63.28 British Pound Sterling based on today's 15.08.2022 exchange rate).

 español B&B De Oude Kaai en Bergen Op Zoom es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 75,00.

laatste wijziging 21-08-2018
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2018: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Oude Kaai
4611GS Bergen Op Zoom
Noordzijde Haven 32
+31642376788 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Bergen Op Zoom

B&B De Oude Kaai - Bergen Op Zoom Noord Brabant gemeente Bergen op Zoom

Alle accommodaties in Bergen Op Zoom

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Oude Kaai juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!