« Bentelo - bed and breakfast bij Boerderijkamers De Bosch, overnachten voor EUR 15,00.

Boerderijkamers De Bosch - Bentelo

Overnachten in Bentelo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Boerderij De Bosch is gelegen in Bentelo in de Hof van Twente, een appartement en drie aparte 2-persoonskamers zijn te huur, Boerderij De Bosch is ook te boeken als groepsaccomodatie voor 8 personen, Boerderijkamers De Bosch te Bentelo is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 15,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Bentelo kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 15,00 übernachten.

 english This accommodation in Bentelo can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 15,00 (about $17.10 US Dollar or £13.42 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español Boerderijkamers De Bosch en Bentelo es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 15,00.

laatste wijziging 07-02-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Boerderijkamers De Bosch
7497MS Bentelo
Grootholdsweg 3
+31612979080 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Bentelo

Boerderijkamers De Bosch - Bentelo Overijssel gemeente Hof van Twente

Alle accommodaties in Bentelo

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Bentelo ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Boerderijkamers De Bosch juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!