« Bemelen - bed and breakfast bij t Gasthoes, overnachten voor EUR 50,00.

t Gasthoes - Bemelen

Overnachten in Bemelen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast 't Gasthoes Bemelen - Dit luxe gastenverblijf biedt slaapgelegenheid voor groepen tot 18 personen. De accommodatie is gebouwd in de voormalige stallen van een 150 jaar oude Limburgse hoeve, die landelijk is gelegen in Bemelen precies tussen Maastricht (5km) en Valkenburg (4km). Het interieur van de hoeve is gemaakt met natuurlijke materialen als blauwsteen en hout en is van alle gemakken voorzien. De groepsaccommodatie bestaat uit vijf comfortabele “familieâ€?kamers met ieder een eigen badkamer. Er is een grote hal met ruime garderobekast en een toiletruimte. Er is een grote complete woonkeuken met gezellige eethoek, een loungehoek met haard en een drankenbar. In de loungehoek is een flatscreen televisie, DVD en audioapparatuur aanwezig. Buiten heeft u de beschikking over een tuin met BBQ plaats en loungebanken, een groot terras en een overdekte veranda met lange eettafel. Indeling slaapkamers Op de begane grond is er één 2-persoonskamer met een douche, wastafel en toilet. Deze kamer is rolstoelvriendelijk. Op de eerste etage zijn er vier 4-persoons kamers, met ieder een doucheruimte met wastafel en een toiletruimte met wastafel. De kamers hebben een vide / entresol met twee 1-persoons boxspring bedden laag en met nog twee 1-persoons boxspringbedden hoog. Alle slaapkamers hebben een televisie, t Gasthoes te Bemelen is geschikt voor maximaal 18 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Bemelen kann 18 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Bemelen can accommodate up to 18 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $53.46 US Dollar or £42.25 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español t Gasthoes en Bemelen es apto para un maximo de 18 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 19-07-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

t Gasthoes
6268NN Bemelen
Gasthuis 73a
+31436041021
+31630176890 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Bemelen

t Gasthoes - Bemelen Limburg gemeente Margraten

Alle accommodaties in Bemelen

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Bemelen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van t Gasthoes juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!