« Beltrum - bed and breakfast bij Landgoed t Hulsevoort, overnachten voor EUR 19,00.

Landgoed t Hulsevoort - Beltrum

Overnachten in Beltrum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Landgoed t Hulsevoort is ruim 6 ha en heeft een bomenpark. Het centrum heeft 3 x 1 persoon kamers en 3 x 2 persoonskamers, waarvan 2 met badkamer. Er zijn saunas en een complete fitnesszaal voor bijboeking. Aanschuifmaaltijden zijn mogelijk. Er is een landgoedwinkel en op het terrein bos moestuin 1200 mt trottoirpad voor rolstoelen. De kamers zijn geschikt voor mindervaliden. Gezinnen met kinderen zijn welkom. Er is een binnenspeelplaats en een speelbos. Ook zijn er kano s om te varen op de aangrenzende beek. 3 km van dichtstbijzijnde dorp, Landgoed t Hulsevoort te Beltrum is geschikt voor maximaal 9 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 19,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Het landgoed is uitermate geschikt voor mindervaliden. Een verpleegkundige kan aanwezig zijn. Er is een fysio praktijk binnen het centrum. Er is ook beschikking over een tillift en rolstoel. Een scootmobiel voor het afleggen van het totale wandelgebied is voorhanden.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beltrum kann 9 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 19,00 übernachten.

 english This accommodation in Beltrum can accommodate up to 9 guests, rate for a stay starts at € 19,00 (about $20.63 US Dollar or £16.26 British Pound Sterling based on today's 27.02.2024 exchange rate).

 español Landgoed t Hulsevoort en Beltrum es apto para un maximo de 9 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 19,00.

laatste wijziging 17-06-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Landgoed t Hulsevoort
7156NB Beltrum
Bruggertweg 2
+31544487010
+31655733458 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beltrum

Landgoed t Hulsevoort - Beltrum Gelderland gemeente Berkelland

Alle accommodaties in Beltrum

Dit overnachtingsadres in Beltrum ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Door de afstand van 19 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Beltrum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Landgoed t Hulsevoort juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!