« Beltrum - bed and breakfast bij De Weiden, overnachten voor EUR 35,00.

De Weiden - Beltrum

Overnachten in Beltrum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij heten u van harte welkom op onze boerderij in het mooie buiten gebied van Beltrum. Een unieke uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen en prachtige fietstochten. Wij hebben ook een stalling voor paarden. Ooit al eens willen zien hoe koeien (automatisch) gemolken worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor kinderen is het een waar paradijs met veel andere dieren die we houden naast onze koeien! 7 dagen per week geopend, De Weiden te Beltrum is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beltrum kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Beltrum can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.80 US Dollar or £29.96 British Pound Sterling based on today's 29.02.2024 exchange rate).

 español De Weiden en Beltrum es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 15-05-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Weiden
7156SK Beltrum
Schuurmansweg 6
+31629506548 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beltrum

De Weiden - Beltrum Gelderland gemeente Berkelland

Alle accommodaties in Beltrum

Dit overnachtingsadres in Beltrum ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Weiden juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!