« Beilen - bed and breakfast bij Groepsaccommodatie Boszicht, overnachten voor EUR .

Groepsaccommodatie Boszicht - Beilen

Overnachten in Beilen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Groepsaccommodatie Boszicht is geschikt voor max 52 personen tevens zijn er 4 trekkershutten beschikbaar voor 2 personen, Groepsaccommodatie Boszicht te Beilen is geschikt voor maximaal 52 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beilen kann 52 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Beilen can accommodate up to 52 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Groepsaccommodatie Boszicht en Beilen es apto para un maximo de 52 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 14-04-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Groepsaccommodatie Boszicht
9411TV Beilen
Smalbroek 46
+31593522334
B&B Beilen

Groepsaccommodatie Boszicht - Beilen Drenthe gemeente Midden-Drenthe

Alle accommodaties in Beilen

Dit overnachtingsadres in de plaats Beilen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Groepsaccommodatie Boszicht juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!