« Beilen - bed and breakfast bij Cycle Walkabout, overnachten voor EUR 35,00.

Cycle Walkabout - Beilen

Overnachten in Beilen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

B&B 1 km. buiten Beilen in woonboerderij, rustige en landelijke omgeving. Loop afstand van train en centrum. 2 kamers op begane grond met eigen badkamer, geschikt voor maximaal 5 personen. Boven zijn er ook 2 kamers met een tussen kamer. De gehele ruimte kan als familie kamer worden gehuurd of als één- of tweepersoonskamer. Er is een tweede badkamer boven, Cycle Walkabout te Beilen is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Eenpersoons kamer, gezamenlijk badkamer voor €35. Tweepersoons kamer, gezamenlijk badkamer voor € 60. Tweepersoons kamer, eigen badkamer voor € 70. Kamer voor drie personen, gezamenlijk badkamer € 90. Grote groepen of lang verblijf prijs op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beilen kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Beilen can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $38.12 US Dollar or £29.52 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Cycle Walkabout en Beilen es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 08-04-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Cycle Walkabout
9411VK Beilen
Brunsting 4
+31593524312
+31683350393 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beilen

Cycle Walkabout - Beilen Drenthe gemeente Midden-Drenthe

Alle accommodaties in Beilen

Dit overnachtingsadres in de plaats Beilen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Beilen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Cycle Walkabout juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!